Antwoord

Smartphone of tablet

Om e-boeken te ontlenen op een smartphone of tablet moet je de cloudLibrary-app installeren op je smartphone of tablet. De app is beschikbaar voor iOS (iOS 8 of recenter), Android (Android 4.1 of recenter) en ook voor de tablets (en niet de e-readers) van Amazon (Nook, Kindle Fire, Kindle Fire HD en Kindle Fire HDX).

Meer info vind je in de handleiding cloudLibrary voor tablet/smartphone apple of cloudLibrary voor tablet/smartphone android.

E-reader

Je kan de e-boeken lezen op bijna alle e-readers. Enkel de Kindle e-readers van Amazon zijn niet compatibel. Een beperkt aantal verouderde e-readers zijn ook niet bruikbaar.

In de handleiding cloudLibrary voor e-reader apple of cloudLibrary voor e-reader android wordt stap voor stap uitgelegd hoe je e-boeken via cloudLibrary op je e-reader kan plaatsen.

Computer

Om e-boeken te ontlenen via je computer ga je naar https://ebook.yourcloudlibrary.com/library/deBib/Featured en meld je je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel.

Meer info vind je in de handleiding cloudLibrary voor pc .

Je kan met 1 Mijn Bibliotheek-profiel e-boeken tegelijk lezen op 7 verschillende toestellen. Via de bladwijzer kan je onthouden waar je zat in het boek.